Transmission help no reverse - Diesel Truck Forum - TheDieselGarage.com
Thread Details Posted by harleystroker, this thread has received 2 replies and been viewed 1272 times.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 09-18-2015, 01:41 AM Thread Starter
TDG MAFIA
 
harleystroker's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Willis TX
Posts: 1,270
Points: 62,212
Thanks: 97
Thanked 125 Times in 108 Posts
Garage
Send a message via Yahoo to harleystroker
Transmission help no reverse

2014 CCSB king Ranch with flo-pro and x4 canned tuning. 15k miles

Need some help guys. Truck was launched in 4H to see how well she will do and then put back in 2wd. while coming back to the starting point the truck locked all 4 tires up at 80mph for a split second.

Now she moves forward but has no reverse or gears past 4th... We checked the linkage nothing wrong there. Fluid was still clean and didn't have a burnt smell.

any ideas?? Could it be a couple of solenoids went south?

TDG MAFIA

04 Harley F250 c/c s/b: 06 headlights, 3'' rough county lift, Eagle 20's, 35'' tarragrapplers, 4'' turbo back magnaflow with cat/muffler delete, 6000k HID's, Recon line of fire/ mirror lights/3rd brake/&Tales,Studs/gaskets,Tuned SCT X3,STL strobe kit, Icon shocks,Dfuser Egr/ Egr cooler delete, 03 turbo
harleystroker is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 09-18-2015, 01:54 AM
Old Fart
 
dbennett48's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Ukiah, Ca
Posts: 889
Points: 53,532
Thanks: 194
Thanked 180 Times in 155 Posts
Garage
You had better get it scanned to see what tranny codes show up. My guess would be one or more solenoids.

Dave

2004 Ford F-350 Regular cab with 6.0.
Completely Stock.

KK6TNI - HAM Radio

http://bennettlaneshopping.com/ - Our Outdoor/Garden and Kitchen Ware store
dbennett48 is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 09-18-2015, 02:04 AM Thread Starter
TDG MAFIA
Threadstarter
 
harleystroker's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Willis TX
Posts: 1,270
Points: 62,212
Thanks: 97
Thanked 125 Times in 108 Posts
Garage
Send a message via Yahoo to harleystroker
No codes are registering and it operates fine 1-4. Thats what kind of make me think it could be the solenoids

TDG MAFIA

04 Harley F250 c/c s/b: 06 headlights, 3'' rough county lift, Eagle 20's, 35'' tarragrapplers, 4'' turbo back magnaflow with cat/muffler delete, 6000k HID's, Recon line of fire/ mirror lights/3rd brake/&Tales,Studs/gaskets,Tuned SCT X3,STL strobe kit, Icon shocks,Dfuser Egr/ Egr cooler delete, 03 turbo
harleystroker is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Diesel Truck Forum - TheDieselGarage.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
no reverse conman3300 1994-2003 7.3L Power Stroke 1 06-12-2010 06:53 AM
No Reverse drgriff 2003-2007 6.0L Power Stroke 8 02-10-2009 01:45 AM
Transmission shift to reverse problem SGeorgiaMach 1994-2003 7.3L Power Stroke 0 09-17-2007 04:41 PM
transmission leak in reverse only??? Orangepstroke 1994-2003 7.3L Power Stroke 2 05-24-2007 04:08 PM
problems getting into reverse 02sprtcumns 5.9L Cummins (1998.5-2002) 0 11-22-2006 09:55 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome