Can't play videos ? - Diesel Truck Forum - TheDieselGarage.com
Thread Details Posted by Dockboy, this thread has received 11 replies and been viewed 1759 times.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 12 (permalink) Old 08-28-2006, 01:36 AM Thread Starter
Diesel Nutbag
 
Join Date: May 2005
Posts: 548
Points: 21,064
Thanks: 0
Thanked 5 Times in 3 Posts
Can't play videos ?

Get this everytime?:shrug:

Server Error in '/' Application.
--------------------------------------------------------------------------------

Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".


<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>
</configuration>


Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.


<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
</system.web>
</configuration>

Greg
2000 F250
"Not quite stock"
10.95 @ 125.91
Dockboy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 12 (permalink) Old 08-28-2006, 01:39 AM
fordt
Guest
 
Posts: n/a
Points: 0 [Check]
Working fine for me right now. See if you can follow this link. http://video.thedieselgarage.com/
post #3 of 12 (permalink) Old 08-28-2006, 01:45 AM Thread Starter
Diesel Nutbag
Threadstarter
 
Join Date: May 2005
Posts: 548
Points: 21,064
Thanks: 0
Thanked 5 Times in 3 Posts
wayne,

The link to the main page works fine. I just get the above message when I click on a video?:shrug:

Greg
2000 F250
"Not quite stock"
10.95 @ 125.91
Dockboy is offline  
post #4 of 12 (permalink) Old 08-28-2006, 01:48 AM
fordt
Guest
 
Posts: n/a
Points: 0 [Check]
http://video.thedieselgarage.com/vid...2a0085f023.htm

See if that works. I just clicked on the first video, it played, and copied the URL
post #5 of 12 (permalink) Old 08-28-2006, 01:51 AM Thread Starter
Diesel Nutbag
Threadstarter
 
Join Date: May 2005
Posts: 548
Points: 21,064
Thanks: 0
Thanked 5 Times in 3 Posts
Wayne,

Nope....get the above message:shrug:

Greg
2000 F250
"Not quite stock"
10.95 @ 125.91
Dockboy is offline  
post #6 of 12 (permalink) Old 08-28-2006, 01:56 AM
fordt
Guest
 
Posts: n/a
Points: 0 [Check]
Try clearing your cookies.
post #7 of 12 (permalink) Old 08-28-2006, 02:01 AM Thread Starter
Diesel Nutbag
Threadstarter
 
Join Date: May 2005
Posts: 548
Points: 21,064
Thanks: 0
Thanked 5 Times in 3 Posts
didn't work:shrug:

Greg
2000 F250
"Not quite stock"
10.95 @ 125.91
Dockboy is offline  
post #8 of 12 (permalink) Old 08-28-2006, 02:02 AM
fordt
Guest
 
Posts: n/a
Points: 0 [Check]
Anybody else having the same probelm? It's confusing me since they are fine for me.
post #9 of 12 (permalink) Old 08-28-2006, 02:12 AM
Senior Member
 
diesel_ram_man's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 4,158
Points: 51,258
Thanks: 3
Thanked 9 Times in 7 Posts
Images: 6
They have played fine for me today.

-Charley, 1995 Nissan hardbody, single cab,2.4 i-4, 5spd, straight piped - 4.5in tip, 2x Rockford Fosgate R1's

Quote:
"I Caught that diesel thing, now it stings when I pee"
The Diesel Garage.com
Can You Keep Up??
diesel_ram_man is offline  
post #10 of 12 (permalink) Old 08-28-2006, 02:26 AM
4cstr
Guest
 
Posts: n/a
Points: 0 [Check]
Greg,

I tried it and they play fine for me, but since Wayne and I are Admins, we have that super-human power to do chit like that. Seriously...lets get your problem solved.

First...reboot your computer.

Second...try to play a video again. Does it open in a new window, or in the same window? What is the address that your browser is trying to point toward? Can you copy and paste it in here so that I can take a look at it. \

Lastly...do you have another computer in the house that you could try to view videos on?

I need to isolate the problem to either our server or your computer.

Dave
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Diesel Truck Forum - TheDieselGarage.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome