Amplifried - Diesel Truck Forum - TheDieselGarage.com
Thread Details Posted by 97UTPSD, this thread has received 0 replies and been viewed 647 times.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 07-25-2009, 03:35 AM Thread Starter
TDG Rocks!
 
97UTPSD's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Vernal, UT
Posts: 393
Points: 5,852
Thanks: 4
Thanked 8 Times in 4 Posts
Amplifried

Ok heres the story. I have a Pioneer Premier Bt deck, 2 6" infinty Kappa's and 2 5x8 Mephis M-class speakers for mid's and highs ran by a 500.4 interfire amp. 2 10" Alpine Type - s and 1 a1000.2 Interfire amp.

Today i was detailing the truck with the music playing as i have done for the last 2 years with this setup. When I pulled out the sub box to vacuum under i let the wires touch my seat then the sub amp went into protection as i have done before.

But now i am getting really bad feedback through the mids and sub amp still wont turn on. I figure she's blow so i disconect it and still bad feedback through mids. I checked fuses and tomorrow im going to run my speakers off of my deck for now.

This sucks but anyone with another idea to check let me know thanks.

The Rig:
1997 ford ex cab lb. dp tuner f5 DIY intake MBRP 4" 285/75 R16 kickin stereo...



tdg BOMB squad #0
singles #137
Outlaw#21



Amsoil
97UTPSD is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Diesel Truck Forum - TheDieselGarage.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome