sct x2 - Diesel Truck Forum - TheDieselGarage.com
Thread Details Posted by chvylac, this thread has received 4 replies and been viewed 526 times.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 10-30-2006, 08:10 PM Thread Starter
Senior Member
 
chvylac's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 267
Points: 10,987
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
sct x2

hey i bought a sctx2 almost a year ago from innovative diesel and just got the econ,tow,street tunes and i know they have a stronger tune but i dont want to mess anything up can i get a better tune with more power and still not make my truck puke and blow headgaskets also i have a 4" mbrp exhaust,and volant intake.
chvylac is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 10-30-2006, 09:07 PM
Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,171
Points: 21,359
Thanks: 25
Thanked 56 Times in 24 Posts
Get gauges and got Eric's Extreme Street tune. You won't believe the difference. I went front a truck with a MBRP turboback dual exhaust and AFE Stage 2 intake. The truck run good but now, Holy Crap it is like a totally different animal. Keith

U. S. Navy Seabee Veteran.

We build, we fight , we drink more beer.

When you are up to your butt in alligators it is heard to remember the reason you are here is to drain the darn swamp.
ktpauley is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 10-30-2006, 09:08 PM
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,836
Points: 27,295
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Do you have an egt guage?
If you do ...the answer is yes.....if you don't then get one first...
jschall
jschall is offline  
post #4 of 5 (permalink) Old 10-30-2006, 09:18 PM Thread Starter
Senior Member
Threadstarter
 
chvylac's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 267
Points: 10,987
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
no i dont have any gauges i was kinda trying to wait on live wire doesnt it have gauges and all built in??
chvylac is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 10-30-2006, 09:50 PM
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,836
Points: 27,295
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
I think it will chevylac but you will have to install the pyrometer probe and line that it reads but some of the other data it might pull from the pcm....I would just wait then (I know waiting sux) cause it will come with x number of tunes also...
jschall
jschall is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Diesel Truck Forum - TheDieselGarage.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome