7.3 2001 MISS????? - Diesel Truck Forum - TheDieselGarage.com
Thread Details Posted by jerryjust, this thread has received 3 replies and been viewed 1615 times.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 08-13-2013, 11:46 PM Thread Starter
Just Newbie
 
jerryjust's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Baja,Mx
Posts: 96
Points: 25,793
Thanks: 38
Thanked 2 Times in 2 Posts
Garage
Send a message via Yahoo to jerryjust
7.3 2001 MISS?????

Hi all: Need some help!!!! it's been a long time since I asked for some help but I am at my end ready to get rid of diesel and go gas. I have a miss in #1.And tried every thing to repair and turn the light out. it shows P1316. Replaced with two new ones and still miss. Any help will be appreciated.

Jerryjust

[email protected]

BE WHO YOU ARE;SAY WHAT YOU FEEL;THOSE THAT MIND DON'T MATTER AND THOSE THAT MATTER DON'T
MIND!!
jerryjust is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 08-14-2013, 02:58 AM
Member
 
bpogue's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Missouri
Posts: 391
Points: 56,900
Thanks: 124
Thanked 28 Times in 27 Posts
Garage
First off, how are you determining that the miss is in #1? Have you toned out the injector wiring between the IDM and the injector? Do you have access to another IDM to switch out and eliminate that issue?

1996 Int 4700, 175hp DT466, 5 speed, 2x rear end, service body

2001 F350 SRW flatbed, 4x4, crew cab

1978 International F2275 Dump Truck

1996 NH LX665, steel tracks on foam filled tires

2005 Tackeuchi TB145

2003 Takeuchi TL150

Case 850B Highlight, 4 way bucket
bpogue is offline  
The Following User Says Thank You to bpogue For this addition to TDG:
jerryjust (08-14-2013)
post #3 of 4 (permalink) Old 08-14-2013, 10:02 PM Thread Starter
Just Newbie
Threadstarter
 
jerryjust's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Baja,Mx
Posts: 96
Points: 25,793
Thanks: 38
Thanked 2 Times in 2 Posts
Garage
Send a message via Yahoo to jerryjust
bpogue!!

According to my mechanic, it is number one, I had a complete set of AD's installed and he tells me one is bad. I have a IDM installed it and the truck won't start with it in. I had that repaired last year and never used it just for a spare. I think the best thing to do is sell it and go gas. Thanks for you time.

Jerryjust

BE WHO YOU ARE;SAY WHAT YOU FEEL;THOSE THAT MIND DON'T MATTER AND THOSE THAT MATTER DON'T
MIND!!
jerryjust is offline  
post #4 of 4 (permalink) Old 10-27-2013, 11:44 PM
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Location: Arizona
Posts: 10
Points: 3,536
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Garage
Did you check the electrical connections at the valve cover gasket?
75crewdeutz is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Diesel Truck Forum - TheDieselGarage.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
miss yadaddy99 2003-2007 6.0L Power Stroke 15 05-06-2010 11:39 AM
Did I miss something? F350DRW1 The Parking Lot 4 12-23-2008 08:49 PM
Miss.....? Broncboy 12 Valve Performance 2 04-21-2008 04:55 AM
Hello from Miss. ktinmiss Introductions 3 12-31-2007 03:39 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome