Where did the pedal go - Diesel Truck Forum - TheDieselGarage.com
Thread Details Posted by gwonacott, this thread has received 1 replies and been viewed 1026 times.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 07-21-2016, 12:41 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 2
Points: 324
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Where did the pedal go

OK guys...I am new here...hope there are some 7.3 specialist out there. replaced throttle sensor 1300 miles ago. Coming home from the hills truck has been running for 2 hours or so some with overdrive on some without (hills) when suddenly it appears the truck has died. Pulled over...the truck is at idle but no pedal. turn it off...start it up runs ok pedal appears normal. get to town truck feels like it wants to go from 1st to 3rd at every stop sign or at a minimum run very strange at a start. Mechanic says code says throttle position sensor but cannot replicate. Any thoughts? 1300 miles on a new sensor?
gwonacott is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 07-21-2016, 11:35 AM
Junior Member
 
Jasong's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Location: Plant City Fl
Posts: 309
Points: 35,544
Thanks: 41
Thanked 26 Times in 25 Posts
Loose wire or broken connector?
Jasong is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Diesel Truck Forum - TheDieselGarage.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hard pedal RobVG 5.9L Cummins (1998.5-2002) 5 11-28-2009 06:59 PM
go pedal not responding? nogo90gp 2003-2007 6.0L Power Stroke 4 11-28-2009 11:13 AM
No pedal until warm ill.fx4 2003-2007 6.0L Power Stroke 13 04-16-2008 12:58 AM
Dead Pedal cumminspride 5.9L Cummins (2003-2007.5) 10 09-20-2007 02:04 PM
No Pedal response dangerous196 5.9L Cummins 12 Valve (1994-1998.5) 1 06-21-2007 07:37 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome