Sensor codes - Diesel Truck Forum - TheDieselGarage.com
Thread Details Posted by barbershop, this thread has received 0 replies and been viewed 478 times.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 01-04-2007, 02:48 AM Thread Starter
idunnoyet
 
barbershop's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 231
Points: 30,485
Thanks: 3
Thanked 6 Times in 6 Posts
Sensor codes

My truck is showing two codes P0470 and P0541 they are listed as
P0470 Exhaust Backpressure Sensor Circuit Malfunction
P0541 Manifold Intake Air Heater


are these anything to fix or maybe caused by aftermarket exhuast? I would appreciate any info.

http://www.ford-trucks.com/article/i...sel_Codes.html

2012 Z-71 Duramax

1987 379 Peterbilt 425 Cat, RTX 15715, 390 rear ends.

1994 379 Peterbilt 425 Cat, 9 speed, 3:70 rears

Also drive anything that is overloaded and fast!!



CAN YOU KEEP UP!?!?!?!?
barbershop is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Diesel Truck Forum - TheDieselGarage.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome