Installed New Gas Pedal Assembly - Diesel Truck Forum - TheDieselGarage.com
Thread Details Posted by BillsFan, this thread has received 2 replies and been viewed 665 times.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 08-11-2007, 02:33 PM Thread Starter
Senior Member
 
BillsFan's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Summit Point, WV
Posts: 928
Points: 32,588
Thanks: 107
Thanked 113 Times in 75 Posts
Garage
Installed New Gas Pedal Assembly

I installed my new gas pedal assembly this morning and it seems to have fixed the problem. (Dead spots between 35-45 mph) I will know more when I drive it in to work tonight.

Additionally, it seems much more responsive and takes a lighter touch to get it going. :Thumbup: Either that or I'm delirious after my 14 hour shift last night.

However, I noticed my adjustable pedals were not working so hot. My new gas pedal moves smoothly but the brake pedal hangs up. Both little drivers spin so I'm guessing lube the shaft they travel on, yes?

:thanks:

2002 F350XLT SRW 4x4 CrewCab 160k 2" Leveling Kit, Warn Premium Hubs, Prodigy TBC, Hankook DynaPro ATM's, '08 Diff Cover, Foil Delete, Edge Evolution II, Tymar Intake, 4" Turbo Back Diamond Eye Exhaust, DieselSite Coolant Filtration System & DieselSite Engine / Intercooler Boots!



Thanks to Dale @ Tymar Performance
and Bob @ DieselSite!


TDG Singles Club Member #73

Ridin' Dirty #64
BillsFan is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 08-12-2007, 05:08 PM
Slow 6.0
 
Join Date: Dec 2008
Location: Salem, NH
Posts: 1,554
Points: 42,523
Thanks: 30
Thanked 59 Times in 46 Posts
awesome, sounds like you fixed it. let us know if it worked for sure

2006 F350 XLT 4x4
ARP Studs, Blocked EGR Cooler, MBRP 304SS Cool Duals, 03 Turbo, Coolant Filter Kit, PCM Flashed Back & Innovative Extreme Tunes - 13.3 @ 99
SICKS-O is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 08-13-2007, 05:03 AM Thread Starter
Senior Member
Threadstarter
 
BillsFan's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Summit Point, WV
Posts: 928
Points: 32,588
Thanks: 107
Thanked 113 Times in 75 Posts
Garage
Quote:
Originally Posted by Power Stroke
awesome, sounds like you fixed it. let us know if it worked for sure

150 miles so far and it hasn't hesitated once. It also has a much smoother ride and is much more responsive. I would say it's fixed!

Thanks!

2002 F350XLT SRW 4x4 CrewCab 160k 2" Leveling Kit, Warn Premium Hubs, Prodigy TBC, Hankook DynaPro ATM's, '08 Diff Cover, Foil Delete, Edge Evolution II, Tymar Intake, 4" Turbo Back Diamond Eye Exhaust, DieselSite Coolant Filtration System & DieselSite Engine / Intercooler Boots!



Thanks to Dale @ Tymar Performance
and Bob @ DieselSite!


TDG Singles Club Member #73

Ridin' Dirty #64
BillsFan is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Diesel Truck Forum - TheDieselGarage.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome