Edge Products Problems - Diesel Truck Forum - TheDieselGarage.com
Thread Details Posted by jjmachine, this thread has received 0 replies and been viewed 1729 times.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 04-17-2007, 03:00 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 78
Points: 19,851
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Edge Products Problems

I recently installed an Edge attitude and juice module on my 7.3L Powerstroke and today I went to take off from a stop sign and hit the gas pedal and it did not move. An engine light came on that I was not able to find out what it was. Also on some of the bumps it seems to basically jump a little bit after you have hit the bump.It is accompanied by a superchips 1705. I was wondering what would be wrong. Thanks for the help.
jjmachine is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Diesel Truck Forum - TheDieselGarage.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome