95 won't start - Diesel Truck Forum - TheDieselGarage.com
Thread Details Posted by ericandkayti, this thread has received 1 replies and been viewed 462 times.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 01-09-2008, 04:24 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 35
Points: 1,105
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
95 won't start

new cam sensor, still won't fire. cranks over fine (no smoke out of tail pipe when cranking), it doesn't even act like it wants to start! any help would be appreciated!
thanks
eric
ericandkayti is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 01-10-2008, 09:05 PM
Member
 
blageurt's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Toronto , Ontario
Posts: 124
Points: 19,895
Thanks: 0
Thanked 16 Times in 15 Posts
check PCM fuse . . . its in Engine compartment and its 30 Amps.
If battery voltage is low the PCM will not engage . make sure batterys are at least 12.5 volts each. Make sure you are getting fuel .
blageurt is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Diesel Truck Forum - TheDieselGarage.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome