evo question - Diesel Truck Forum - TheDieselGarage.com
Thread Details Posted by scooch, this thread has received 1 replies and been viewed 747 times.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 01-06-2008, 03:11 PM Thread Starter
Member
 
scooch's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 85
Points: 11,035
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
evo question

guys twice now i have had to put my truck back in the stock setting, im going down the road and the tq locks up in a low gear and the cel light comes on. i get the same three codes everytime,one says lost comm with the pcm/ecm and i cant remember what the other two are. both times i wasnt driving the truck hard, what is going on?

2008 QC 4X4 6.7L/Auto bone stock
285/65R18 Nitto's on Moto Metal 954's

work truck 2008 CC 4x4 6.4L longbed
295/70R17 Nitto's

3250ts Big Country
scooch is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 01-08-2008, 01:12 AM
Kat
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,699
Points: 3,722
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Is the evo a harness box? If so check your pin connections and see if one got bent.
Kat is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Diesel Truck Forum - TheDieselGarage.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome