Is this right - Diesel Truck Forum - TheDieselGarage.com
Thread Details Posted by Intrailhunter, this thread has received 0 replies and been viewed 824 times.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 03-23-2011, 10:28 PM Thread Starter
Junior Member
 
Intrailhunter's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 49
Points: 11,752
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Is this right

I donít know what to expect from my setup. I have ATS factory turbo but not install on top of the engine. It is under the bus with the two exhausts pipe from the manifolds running into it. And I have just a short 4Ē pipe on the output of the turbo at this time.

The intake is is 4Ē to the turbo and 3Ē boost piping to a 12x31x3 intercooler.

I started it up today setting in the garage with it running I could see the turbo turning but there was not much wine from the turbo.

I was expecting setting in the garage 300*+ on the pyrometer but it was 200* and some pressure on the boost gauge I had 0 but got a rise of 1 when I reb it up and let off and at that point Iíll get 1PSI.

Is this right or not? The boost is what I'm questioning the most.

Project--1992 International School Bus Model 3700, IDI 7.3, Transmission Allison Model AT545, 94 IDI turbo, Fuel SVO
Intrailhunter is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Diesel Truck Forum - TheDieselGarage.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome