Aftermarket sub and amp connecting to factory nave unit - Diesel Truck Forum - TheDieselGarage.com
Thread Details Posted by rrch129, this thread has received 1 replies and been viewed 815 times.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 01-06-2011, 01:25 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 33
Points: 20,171
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Aftermarket sub and amp connecting to factory nave unit

Just as the title says I've got aftermarket sub amp and speakers. Speakers and tweeters and amp all work. The sub however doesn't. How can I tie the sub into the system? Thanks guys
rrch129 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 01-09-2011, 07:11 PM
honda629
 
Join Date: Aug 2009
Location: Mchenry IL
Posts: 105
Points: 24,827
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Garage
When I put mine in I took the factory sub out but left factory amp an wire off of the factory amp to the after market because it had six wires going into factory amp so I left the factory one an wire in after
BrianHonda629 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Diesel Truck Forum - TheDieselGarage.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
just installed factory nav unit 6L strokin 2008-2010 6.4L Power Stroke 10 08-10-2010 02:57 AM
Connecting Rod Release BogginF350 Supporting Vendors Forum 4 06-03-2010 08:14 PM
Factory keyless entry w/ aftermarket remote start/alarm bweaver31 1994-2003 7.3L Power Stroke 4 12-07-2009 05:19 PM
Audio-In on Factory head unit 6_Myles General Ford Truck and Excursion 4 12-24-2006 08:51 PM
Connecting Rod question your2slow Ford Oasis requests 2 03-06-2006 05:57 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome