Damaged forum in HEAVY DUTY section? - Diesel Truck Forum - TheDieselGarage.com
Thread Details Posted by Rogerstar1, this thread has received 3 replies and been viewed 1421 times.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 03-24-2012, 02:08 AM Thread Starter
Member
 
Rogerstar1's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Washington, DC
Posts: 990
Points: 80,529
Thanks: 1,605
Thanked 184 Times in 128 Posts
Garage
Damaged forum in HEAVY DUTY section?

For the last few days I've been unable to log on the Heavy Dutyy forum. When I try I get a screen filled with characters: letters and digits, all gibberish. Anyone else experiencing this problem? The most recent individual thread can be added to but nothing else.

Is the site administrator aware of this problem and working on it?



Roger
Rogerstar1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 03-24-2012, 04:34 AM
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: maine
Posts: 119
Points: 21,123
Thanks: 2
Thanked 17 Times in 17 Posts
no problems here. maybe your computer?
Mike the Fox is offline  
The Following User Says Thank You to Mike the Fox For this addition to TDG:
Rogerstar1 (03-24-2012)
post #3 of 4 (permalink) Old 03-25-2012, 10:09 AM
Senior Member
 
bmoeller's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: NW IL
Posts: 4,827
Points: 67,955
Thanks: 158
Thanked 392 Times in 331 Posts
Garage
No trouble here either.

Might have malware/adware on your comp.

"Some people are educated beyond their intelligence."

'93 W350 CC, LE, 5spd, HTT modded H1C, 4" DE

Sold- '99 3500 Q/C, SO CTD, 4x4, 5spd.

Traded off- '97 3500 C/C, 4x4, CTD

'92 W250, LE, CC, CTD w/ tweaked pump (SOLD)


"Obama = Hoax and Chains"

If Obama is the answer, it must have been a stupid question.
bmoeller is offline  
post #4 of 4 (permalink) Old 03-25-2012, 01:21 PM Thread Starter
Member
Threadstarter
 
Rogerstar1's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Washington, DC
Posts: 990
Points: 80,529
Thanks: 1,605
Thanked 184 Times in 128 Posts
Garage
computer repair

Yes, problem was on my computer. Something had to be restarted rebooted or something, I'm not even sure how I fixed it.... a red icon was blinking up in the left corner with directions. All better now. R.
elmerfuddelmerfuddelmerfuddelmerfuddelmerfudd
Rogerstar1 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Diesel Truck Forum - TheDieselGarage.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
We need a members ride section for the heavy duty midnitetrucker7 Medium and Heavy Duty 11 02-19-2010 09:38 PM
light duty vs heavy duty sexytrkr Medium and Heavy Duty 7 01-28-2010 12:20 PM
where is medium/heavy duty for sale section? INT_MAN Medium and Heavy Duty 7 11-26-2009 02:38 PM
2009 Heavy Duty ? MoPower05 6.7L Cummins (2007.5-2011) 7 03-07-2008 10:32 PM
Heavy Duty Wreckers King of Obsolete Medium and Heavy Duty 1 10-27-2006 12:44 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome