The Diesel Garage banner

1 - 11 of 11 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #1
Anybody using this yet? I have an LMM and using HPTuners and love it but i'm looking to see who else is using it.
 

·
Registered
Joined
·
1,699 Posts
StewieTuned said:
Anybody using this yet? I have an LMM and using HPTuners and love it but i'm looking to see who else is using it.
Is this how you get your tunes for resale?
 

·
Registered
Joined
·
11 Posts
tried to today, but ran into an error message and am awaiting a response from the support staff. any tips? i read somewhere that i may have to disconnect the navi and onstar, but it doesnt make any sense why that would be linked to the stock ecm to me.
 

·
Registered
Joined
·
1,699 Posts
graniteduramax said:
tried to today, but ran into an error message and am awaiting a response from the support staff. any tips? i read somewhere that i may have to disconnect the navi and onstar, but it doesnt make any sense why that would be linked to the stock ecm to me.
I am not sure on HP tuners. But, I do know on some trucks with EFILive you have to pull the fuses to the On-Star and the Navi units in order for it to work.
 

·
Registered
Joined
·
1,699 Posts
Viper01gts said:
Whats the point of a tuner if you have to disable the nav??
Once your done programming you put the fuse back in and everything works again :Thumbup:

It only happens on some trucks. Pat flashed my truck 5 or 6 times today with EFILive and never had a problem. I have On-Star and an aftermarket navi unit.
 
F

·
Guest
Joined
·
0 Posts
It happens on my '04 LB7, just unplug the fuse for the radio, and then slap it back in, no biggie, takes 1 minute.
 

·
Registered
Joined
·
11 Posts
Kat said:
I am not sure on HP tuners. But, I do know on some trucks with EFILive you have to pull the fuses to the On-Star and the Navi units in order for it to work.

forgot to update, needed a new beta program as my truck had a new program hp had not seen yet. all is well
 
1 - 11 of 11 Posts
Top